DİYARBAKIR / EĞİL - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

eğil
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Öğretim Şekli :normal tekli
08:30_14:20
kalorifer
Ulaşım
Saatte bir dolmuş seferleri iki saatte bir otobüs seferi mevcut olup sabah 07:00 dan 17:00 a kadar devam etmektedir.
Eğil merkez
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.Diyarbakır merkeze 45 km uzaklıktadır.